Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак міський Thule EnRoute Blur 2 24L / poseidon (3203203)

Характеристики
Рюкзак міськийРозмір: 46х29х33 смОб'єм: 24 лВідділення для ноутбука: так (15,6 ")Матеріал: нейлонКолір: poseidon ... Дивитися усі
Опис
Thule EnRoute 2 24L - це популярний міський рюкзак, спеціально розроблений з урахуванням анатомічних особливостей користувачів, що не залишиться непоміченим в процесі експлуатації. Така модель вироби прекрасно підійде для щоденних поїздок на роботу і навчання, у відрядження і подорожі на невеликі відстані. Надійне і якісне виконання, забезпечує надійне збереження як особистих речей, так і планшета або ноутбука. Виконаний в привабливому для споживача дизайні, рюкзак має безліч відділень з швидким доступом до вмісту, завдяки чому Ви зможете максимально використовувати корисний об'єм рюкзака. Варто відзначити, що сам виріб виготовлено з водонепроникного нейлону, щільністю 840D, що гарантує цілісність і збереження вмісту рюкзака. До того ж, для пересування в жарку пору спинка Thule EnRoute 2 24L має відмінну вентиляцію спини, рівномірний розподіл ваги на плечі забезпечується за рахунок плечових м'яких лямок, а грудна стяжка служить для надійної фіксації моделі на плечах.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: квітень 2016 р.
Бренд: Thule
Тип: Рюкзак міський
Об'єм (з кишенями), л: 24
Вага, г: 980
Розмір, см: 46х29х33
Основний матеріал: нейлон

Оснащення:

Наявність пояса: немає
Наявність стяжок: регульовані анатомічні плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): немає
Фурнітура (виробник): немає даних
Виведення під питну систему: немає

Кишені:

Кишеня для ноутбука: так (15,6 ")

Безпека:

Спеціальні кріплення для спорядження: немає
Стать: унісекс
Колір: poseidon
Додаткові характеристики: Відділення для ноутбука з конструкцією SafeEdge і додатковий чохол для планшета з м'якою підкладкою. У ударопрочном відділенні SafeZone для сонячних окулярів і тендітних речей є спеціальний кишеню для телефону. Велике основне відділення дозволяє зберігати ваше спорядження окремо від електроніки. Карман за переднім клапаном для швидкого і зручного доступу. Потаємні кріплення зі світловідбиваючими деталями. Панель-органайзер забезпечить надійне зберігання і швидкий пошук дрібних предметів.
Товар на сайті бренду: https://www.thule.com/en-us/us/backpacks/laptop...
Характеристики Thule EnRoute Blur 2 24L / poseidon (3203203) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Міські рюкзаки