Каталог товарів
Київ
UA

Бандаж Реабилитимед Бандаж на тазостегновий суглоб з 3-ма металевими ребрами жорсткості правий, розмір XXL (ТЗС-2пр XXL)

Характеристики
Бандаж для стегна ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: Реабилитимед
Тип: Бандаж
Призначення: для стегна
Опис: Опис моделі: Ортез для тазостегнового суглоба виготовлений з багатошарового полотна і неопрену. Посилено 3-ма металевими ребрами жорсткості розташованими від тазового кільця до середини стегна. Одягають ортез на зовнішню частину стегна, розташовуючи ребра жорсткості симетрично розташуванню тазостегнового суглоба, уздовж стегна. Фіксація виробу проводиться за рахунок ременів з текстильними застібками, що дозволяє регулювати тиск на тканини і розташувати виріб з максимальним комфортом. Може використовуватися після перев'язок. Рівномірна фіксація, тиск та стабілізація тазостегнового суглоба та прооперованого м'яза Зменшення больових відчуттів, поліпшення кровообігу в м'язах Оптимальна компресія на область кульшового суглоба Період реабілітації після травм і операцій (ендопротезування, артропластика, металлоостеосинтез і ін.) Розтягування, мікронадриви, вправлені вивихи Неповні переломи великого вертіла Вколоченние переломи шийки стегна, в т.ч. у літніх людей Нестабільність тазостегнового суглоба Артропатія Асептичний некроз голівки стегна Кистовидная перебудова Коксартроз
Характеристики Реабилитимед Бандаж на тазостегновий суглоб з 3-ма металевими ребрами жорсткості правий, розмір XXL (ТЗС-2пр XXL) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Бандажі, ортези, коректори