Каталог товарів
Київ
UA

крем для обличчя Dr Irena Eris Нічний крем для шкіри обличчя Clinic Way Ретиноїдна ревіталізація 2° 40+ 50 мл (5900717574618)

Характеристики
крем для обличчяПризначення: омолодженняОб'єм: 50 ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2024 р.
Бренд: Dr Irena Eris
Тип: крем для обличчя
Призначення: омолодження
час застосування: нічної
Об'єм, мл: 50
Опис: 2-й рівень догляду проти зморшок для жінок від 40 років. Крем ефективно бореться з процесами, що відповідають за утворення еластичних зморшків завдяки трьом активним інгредієнтам: FGF1 LMS реактор відновлення шкіри з технологією дермального транспортування Lipo-Sphere - гальмує процес старіння шкіри шляхом активації сильної та тривалої реактивації процесів оновлення на трьох рівнях. Ретиноїдний комплекс - сприяє усуненню пошкоджень шкіри, викликаних УФ-випромінюванням. Він стимулює вироблення колагену, регулює процеси оновлення епідермісу та меланогенезу. Ефект – підвищення пружності та еластичності, що розгладжує зморшки, покращує колір та захисні функції шкіри. Aqua Calcis - фармакопейна вапняна вода з антисептичними, заспокійливими та пом'якшувальними властивостями.
Характеристики Dr Irena Eris Нічний крем для шкіри обличчя Clinic Way Ретиноїдна ревіталізація 2° 40+ 50 мл (5900717574618) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Крем для обличчя