Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Tatonka Belat 25 / ocean/alpine blue (6165.207)

Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 25 лНаявність пояса: +Колір: ocean / alpine blue ... Дивитися усі
Опис
Туристичний рюкзак Tatonka Belat 25 не підведе вас в будь-якій ситуації, дозволивши легко і швидко переміщатися разом зі своїм багажем, практично не відчуваючи його ваги у себе на спині. Tatonka Belat 25 має міцну і надійну конструкцію, виконану на основі каркасу X Vent Vario System з добре продуманими деталями. У ньому передбачена ефективна система вентиляції в області спини і присутня можливість регулювання анатомічної форми плечових лямок, які разом з грудною стяжкою і настегновим ременем допоможуть міцно зафіксувати його на спині, підігнавши розміри під свої параметри. Об'єм цього рюкзака становить близько 25 л, а при необхідності ви зможете скористатися його спеціальними кріпленнями для фіксації додаткового спорядження, в тому числі лиж і льодоруба. А за рахунок компресійних ременів досить легко буде регулювати об'єм Tatonka Belat 25.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2016 р.
Бренд: Tatonka
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 25
Вага, г: немає даних
Розмір, см: немає даних
Основний матеріал: Textreme 6.6
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: регульовані анатомічні плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): да (X Vent Vario System)
Система вентиляції спини: є
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для лиж, льодоруба
Колір: ocean / alpine blue
Додаткові характеристики: Рюкзак оснащений: дощовиком, бічними кишенями, петлями для лиж і льодорубів, окремим переднім кишенею, компресійними ременями
Характеристики Tatonka Belat 25 / ocean/alpine blue (6165.207) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки