Каталог товарів
Київ
UA

Рюкзак туристичний Tatonka Tana 60 / red (1424.015)

Характеристики
Рюкзак туристичнийОб'єм: 60 лВага: 3400 гНаявність пояса: +Колір: red ... Дивитися усі
Опис
Рюкзак для трекінгу Tatonka Tana 60 представлений у вигляді великого туристичного рюкзака, створеного для великих переходів і сходжень. Дана модель відрізняється застосуванням у виробництві новітніх технологій, що забезпечують максимальний комфорт під час використання рюкзака. Продумана прокладка спинки має різні ступені жорсткості, завдяки чому Ви не відчуваєте дискомфорт в області спини навіть при тривалому переході. Також варто відзначити модифіковані плечові ремені, відмітною особливістю яких є не зношуються шви. Рюкзак має три різних точки, призначені для кріплення ременів контролю навантаження, є велика кількість кишень, ремінь на стегнах, обладнаний 3-точковою системою затягування, а також зручні для перенесення ручки спереду і ззаду. Велике переднє отвір даної модель закривається на блискавку, а також є спеціальна знімна перегородка, що знаходиться між основним відділенням і днищем.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2016 р.
Бренд: Tatonka
Тип: Рюкзак туристичний
Об'єм (з кишенями), л: 60
Вага, г: 3400
Розмір, см: 78х32х26
Основний матеріал: Texamid 5.5, Rugg Tex 11.1, Texamid 11.1
Оснащення:
Наявність пояса: є
Система підвіски: регульовані анатомічні плечові лямки, грудна стяжка
Наявність каркаса (тип): да (X1-System)
Система вентиляції спини: немає даних
Фурнітура (виробник): немає даних
Питна система: немає
Кишеня для ноутбука: немає
Спеціальні кріплення для спорядження: для трекінгових палиць, льодоруба
Особливості: жіноча
Колір: red
Додаткові характеристики: Система підвіски Х-1 з регульованою довжиною спинки. Регульована по висоті кришка-клапан з петлями. Великий накладна кишеня на блискавці. Доступ в нижнє відділення на блискавці. Передня кишеня на блискавці Thermo Fusion. Бічні кишені, з одного боку на блискавки. Ручки для перенесення. Бічні стяжки. Відділення для аптечки. Тримач для ключів. Дощовий чохол.
Характеристики Tatonka Tana 60 / red (1424.015) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Рюкзаки