Каталог товарів
Київ
UA

Електрогриль притискний CECOTEC Rock'nGrill 1500 W (03024)

Характеристики
Електрогриль притискнийПотужність: 1500 ВтРозмір поверхні: 28,7х17 см ... Дивитися усі
Опис
Електрогриль притискної CECOTEC Rock'nGrill 1500 W (03024) виготовлений в сучасному стильному дизайні в сріблястому і чорному кольорах. Апарат обладнаний нагрівальним елементом потужністю 1500 Вт і регульованим термостатом, який управляється поворотним перемикачем. На робочі поверхні розміром 28,7 х 17 см нанесено антипригарне покриття Marble RockStone, що не містить токсичних матеріалом. Крім того, обидві пластини виконані з жолобом для стікання утворюється під час приготування жиру в піддон. Кришка моделі не тільки встановлюється на різну висоту, але і відкидається на 180 градусів, дворазово збільшуючи площу для розміщення продуктів. Індикатори включення і готовності сигналізують про поточний стан приладу. Притискної електрогриль CECOTEC Rock'nGrill 1500 W (03024) оснащений термоізольованому ручкою і фіксує кришку клямкою, що дозволяє зручно зберігати його у вертикальному положенні.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: вересень 2020 р.
Бренд: CECOTEC
Тип: Електрогриль притискний
Основні характеристики
Потужність, Вт: 1500
Розміри, см: немає даних
Вага, кг: немає даних
Для електрогрилів і барбекю:
Розміри поверхні, см: 28,7х17
Регульований термостат: є
Антипригарне покриття: є (Marble RockStone)
Піддон для збору соку/рефлектор: є
Кришка: немає
Підставка на ніжках: немає
Інше
Додатково: Відкриття на 180 ° для максимального використання робочої поверхні. 2 піддону для збору жиру для поліпшення роботи та очищення. Пластини з соплом для змащення для більш легкої і чистої роботи. Регульована по висоті верхня пластина. Індикатори нагріву, досягнутої температури. Ізольована ручка. яка фіксує застібка
Товар на сайті бренду: https://www.storececotec.com/en/grills/167-rock...
Характеристики CECOTEC Rock'nGrill 1500 W (03024) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Барбекю, грилі