Каталог товарів
Київ
UA

Ручний масажер Bass Polska BH 12801

Характеристики
Ручний масажер для голови, для живота (преса), для ... антицелюлітний, що розминає ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2024 р.
Бренд: Bass Polska
Тип: Ручний масажер
Вид масажу: антицелюлітний, що розминає
Сфера застосування: для голови, для живота (преса), для литок, для плечей, для пояса, для рук, для спини, для стегон, для шиї
Інфрачервоний прогрів: є
Опис: Апарат для антицелюлітного масажу Bass Polska забезпечує лікувальний масаж і запобігає затримці води та в'ялості шкіри. Робота масажера ґрунтується на техніках професійного масажу. Ефективний двигун одночасно генерує вібрацію та орбітальний рух – унікальне рішення, що імітує рух руки досвідченого масажиста. Масажер від целюліту Bass Polska забезпечує глибокий підшкірний масаж, посилюючи кровообіг та лімфодренаж, що помітно впливає на зовнішній вигляд та пружність шкіри. Інфрачервоний обігрівач розщеплює жир, розігріває його та усуває ефект апельсинової кірки. Вага: 1,1 кг. Потужність: 25 Вт. 4 насадки: Хвиляста головка - для використання в області стегон та сідниць; Подушечка для масажу пальцями – імітує професійний масаж, який виконує пальці рук; Кулькова насадка - стимулює та зміцнює м'язи та шкіру, надаючи їй більш гладкий вигляд; Ролер-пад – усуває целюліт, запобігає обвисанню, стимулює кровотік, знімає м'язову напругу, знімає біль у спині, розслаблює.
Товар на сайті бренду: https://www.basspolska.com/masazer-do-ciala-ant...
Характеристики Bass Polska BH 12801 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Масажери