Каталог товарів
Київ
UA

Мультистайлер (Машинка для стрижки + Тример для бороди і вусів + для носа і вух + для тіла + Бритва) CECOTEC Bamba PrecisionCare Multigrooming Pro (04220)

Всього пропозицій: 2
ціни: 2 382 2 399 грн
Характеристики
Мультистайлер (Машинка для стрижки + ...Кількість насадок: 11Матеріал лез: нержавіюча сталь з титановим покриттямЖивлення: акумулятор (літієва батарея 500 мАг) / мережа ... Дивитися усі
Опис
Мультистайлер (Набір для стрижки і гоління) CECOTEC Bamba PrecisionCare Multigrooming Pro (04220) - сучасний багатофункціональний пристрій. У його склад входить 11 насадок, серед яких 5 змінні головки, 4 прецизійних гребеня, а також регульовані в діапазоні 1-16 мм гребінець для волосся і в межах 3-6 мм гребінець для бороди. Модель дозволяє створювати бажану зачіску, підстригати бороду і видаляти небажані волосся в носі, у вухах і на тілі. Леза з нержавіючої сталі з титановим покриттям розраховані на тривалий термін використання, під час якого зберігають свою гостроту. Прилад оснащений літієвим акумулятором ємністю 500 мАг, що забезпечує 60 хвилин автономного функціонування, при цьому час роботи і відсоток заряду відображаються на цифровому дисплеї. Повне відновлення заряду батареї виконується за допомогою адаптера протягом 60 хвилин. Мультистайлер CECOTEC Bamba PrecisionCare Multigrooming Pro (04220) можна промивати під проточним струменем води.
Написати відгук про товар
Про товар
Де купити  (2)
Де забрати  (2)
Відгуки  (1)
Магазини
?
Умови продажу
Гарантія
Комісія
?
Ціна, грн
1
картка-картка
б/г розрахунок без ПДВ
післяплата (ЗТП)
1
картка-картка (0%)
б/г розрахунок без ПДВ
післяплата (ЗТП)