Каталог товарів
Київ
UA

Газонокосарка AL-KO Easy 5.1 SP-S (113607)

Характеристики
ГазонокосаркаЖивлення: бензинШирина захвату: 51 смРекомендована площа: 1800 кв.мОбсяг травозбірника: 70 л ... Дивитися усі
Опис
Бензинова газонокосарка AL-KO Easy 5.1 SP-S (113607) є функціональною садовою технікою, яка підійде для приведення прибудинкової ділянки в порядок, а також відмінно впорається зі зрізом щільної трави в місцях різної складності ділянки. Корпус даної моделі виготовлений з міцної сталі, яка відрізняється надзвичайною стійкістю до зовнішніх автоматичних дефектів. Газонокосарка c двигуном типу AL-KO Tech 165 OHV потужністю 3,4 к.с. дозволяє швидко і якісно обробити газон середнього розміру. В AL-KO Easy 5.1 SP-S (113607) встановлене центральне регулювання висоти косіння з 7-ю ступенями, що дозволяє швидко встановити потрібну висоту косіння. Наповнюваність травозбірника становить 70 л, що дозволяє тривалий час працювати, не зупиняючись на його спустошення. Мобільність електроприладу забезпечується за рахунок наявності 4-х великих коліс з приводом і зручної ручки, яка забезпечує користувачу надійний хват і контроль над газонокосаркою. Також AL-KO Easy 5.1 SP-S (113607) має функцію мульчування.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2019 р.
Бренд: AL-KO
Тип: Газонокосарка
Живлення: бензин
Двигун: AL-KO Tech 165 OHV
Потужність двигуна, кВт: 2,5
Потужність двигуна, к.с.: 3,4
Тип пересування: самохідна
Характеристики скошування
Ширина захвату, см: 51
Висота скошування, мм: 30-75
Рекомендована площа, кв.м.: 1800
Ріжуча система: ніж
Травозбірник
Об'єм, л: 70
Тип: тканину (м'який)
Функціональні особливості
бічний викид: є
Мульчування: є
Привід на колеса:
?
є
Додатково
Вага, кг: 34
Опис: Корпус зі сталі. 7-ступінчаста, центральне регулювання висоти косіння. Великі колеса.
Характеристики AL-KO Easy 5.1 SP-S (113607) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Газонокосарки, сінокосарки