Каталог товарів
Київ
UA

Акумуляторний обприскувач Jacto PJB-16 (1225643)

Характеристики
Акумуляторний обприскувачСпосіб транспортування (перенесення): за спиною (ранцевий)Об'єм баку: 16 лВага: 4,2 кг ... Дивитися усі
Опис
За допомогою такого акумуляторного оарисківателя, як Jacto PJB-16 (122643), можна удобрити город, дерева, він буде вірним помічником в боротьбі з шкідливими захворюваннями на рослинах, а також дає можливість мити стіни, автомобіль, паркан, вікна від пилу і бруду. Переміщати обприскувач досить легко завдяки ранцевою системі. Телескопічна Розпилююча трубка регулюється, тим самим дозволяючи охопити більше оброблюваної площі. Максимальна температура робочої рідини становить 35 градусів. Перевага обприскувача полягає в тому, що він не має шкідливих вихлопів, завдяки чому ідеально підходить для застосування в теплицях. Jacto PJB-16 (122643) має 16-літровий бак і продуктивний акумулятор Lithium Ion 10,8 В / 2200 мАг, що дозволяє без проблем працювати безперервно до 24 год. Серед інших особливостей моделі варто відзначити наявність цифрового панелі управління з відображенням про рівень заряду батареї, тиску, а також двох вбудованих індикаторів кроків, що дозволяє зберегти рівномірну швидкість руху під час обприскування дерев і рослин. Обприскувач зроблений з якісних матеріалів, стійких до деформацій і механічних пошкоджень, і розрахований на тривалий період служби.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2016 р.
Бренд: Jacto
Тип: Акумуляторний обприскувач
Спосіб транспортування (перенесення): за спиною (ранцевий)
Довжина розпилювальної трубки, м: 0,6
Довжина шланга, м: 1,35
Об'єм баку, л: 16
Максимальна температура розпиляної рідини, ° C: 35 ° C
Характеристики двигуна
Тип двигуна: електричний (акумулятор Lithium Ion 10,8 В / 2200 мАг)
Тривалість автономної роботи, г: 24
Додатково
Регулювання струменя розпилення: є
Розміри, мм: 385х205х462
Вага, кг: 4,2
Комплектація: базова
Ще: Максимальний робочий тиск: 4,1 бар
Країна реєстрації бренду: Бразилія
Товар на сайті бренду: www.jacto.com/index.php/products/sprayers/batte...
Характеристики Jacto PJB-16 (1225643) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Обприскувачі