Каталог товарів
Київ
UA

Автокрісло Chicco Kid Fit (79014.99.07)

модель з лінійки Chicco Kid Fit
Характеристики
АвтокріслоГрупа: II-IIIВага дитини: від 14 до 45 кг від 4 до 12 роківКріплення в машині: система ...Колір: сірий ... Дивитися усі
Опис
Автокрісло Chicco Kid Fit стане вірним і надійним супутником під час поїздок і подорожей на автомобілі. Використовувати його можна для дітей від 4 до 12 років (II-III вікова група), вага яких становить від 14 до 45 кг. Дана модель відповідає стандартам NHTSA, які строго регламентують вимоги з безпеки. Ефективність автокрісла підтверджена краш-тестами. У конструкції використовується спеціальна система бічного захисту DuoZone ™, вона з легкістю підлаштовується під зріст пасажира, забезпечуючи йому надійний захист і комфорт. Також є зручний, регульований по висоті, підголівник і підлокітники, передбачено положення для відпочинку. Все це допоможе з легкістю переносити тривалі поїздки. Встановити крісло Chicco Kid Fit в салоні дозволить система Isofix або 3-х точковий ремінь автомобіля. Важливо відзначити автокрісло може використовуватися без задньої спинки у вигляді бустера. Знімна оббивка дає можливість легко очистити виріб від неминучих в процесі експлуатації забруднень.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: травень 2017 р.
Бренд: Chicco
Тип: Автокрісло
Група: II-III
Вага: від 14 до 45 кг
Вік: від 4 до 12 років
Кріплення в машині: система Isofix/3-х точковий ремінь автомобіля
Ремені крісла: немає
Підголівник: регульований по висоті
Підлокітники: є
Бічна підтримка: система бічного захисту DuoZone ™
положення сну: немає
Трансформація в бустер: є
Знімна оббивка: є
Колір: сірий
Додатково: Трансформація в бустер.
Характеристики Chicco Kid Fit (79014.99.07) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автокрісла