Каталог товарів
Київ
UA

Парковка Dickie Toys Паркинг четырехэтажный с автомобилями и вертолетом (3749008)

Характеристики
ПарковкаВікова група: від 3 роківМатеріал: пластмаса, метал ... Дивитися усі
Опис
Яскравий цікавий ігровий набір Dickie Toys Паркінг чотириповерховий з автомобілями і вертольотом (3749008) - прекрасне придбання для організації цікавого і цікавого проведення часу дітьми старше трьох років. Маленькі користувачі будуть в захваті від численних елементів і деталей, які максимально схожі на свої прототипи. Хлопцям пропонується спорудити чотири поверхи парковки, гвинтові доріжки і спеціальний пропускний пункт для в'їзду і виїзду. Примітно, що активність на ігровому полі буде супроводжуватися звуковими і світловими ефектами. Приємним доповненням набору Dickie Toys Паркінг чотириповерховий з автомобілями і вертольотом (3749008) є чотири деталізованих металевих авто різних марок і красивий металевий вертоліт.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Dickie Toys
Тип: Парковка
Вік: від 3 років
Матеріал: пластмаса, метал
Розмір, см: 87х52
У комплекті: парковка, 4 машинки, вертоліт
Елементи живлення: 3хLR41
Опис: Ігровий набір "Паркінг" від Dickie Toys стане захоплюючим відкриттям для кожної дитини. Паркінг складається з 4-х поверхів, на яких зручно розмістити свої авто. Безліч гвинтових доріг обладнані шлагбаумами для контролю руху, і уникнення зіткнень. Якщо вам необхідно потрапити на верхній поверх, а на дорогах пробки, скористайтеся швидким ліфтом ручного управління. Всі подорожі супроводжуються звуковими і світловими ефектами. Якщо ви ще не встигли створити власну колекцію машинок, почни з авто, які входять в набір. Разом з паркінгом ви отримаєте 4 деталізовані металеві авто різних марок, і яскравий металевий вертоліт. Для захисту поверхні, на якій розташується паркінг, набір комплектується килимком з розміткою доріг.
Колір: сірий / червоний / синій / білий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Характеристики Dickie Toys Паркинг четырехэтажный с автомобилями и вертолетом (3749008) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автомобільні треки, гаражі, паркінги