Каталог товарів
Київ
UA

Коляска 3 в 1 Cam Taski Fashion (912/656)

Характеристики
Коляска 3 в 1Вага коляски з люлькою: 10,8 кгВага коляски з прогулянковим блоком: 10,6 кгМаксимальна ширина коляски: 60 смКількість коліс: 4Матеріал коліс: гумаПоворотність коліс: поворотніКолір: сірий/чорний ... Дивитися усі
Опис
Комфортне і безпечне перебування в колясці вашому малюкові забезпечить сучасна елегантна модель Cam Taski Fashion, яка має все необхідне для цього. Це універсальна модель, оснащена прогулянковим блоком, люлькою, а також автокреслом, які легко замінюють один одного на міцному алюмінієвому шасі. Люлька досить містка і виготовлена з якісних матеріалів: непромокаючої зовнішнього і м'якого дихаючого внутрішнього. У ній ви знайдете регульований підголівник, великий складаний капюшон, протимоскітну сітку і ручку для перенесення. Прогулянковий блок підійде підрослому малюкові і пропонує регулювання положення спинки, накидку на ніжки, п'ятиточкові ремені безпеки і чохол. Автокрісло необхідно встановлювати проти руху, закріплюючи надійно штатними ременями автомобіля. Колеса Cam Taski Fashion виготовлені з литої гуми, забезпечуючи маневреність, плавний хід і хорошу прохідність.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: Cam
Тип: Коляска 3 в 1
Кількість блоків:
?
1
Вага коляски з люлькою, кг: 10,8
Вага коляски з прогулянковим блоком, кг: 10,6
Вага шасі, кг: 6,1
Матеріал зовнішньої оббивки: тканина

Розмір

Довжина в розкладеному вигляді, см: 95,5
Ширина в розкладеному вигляді, см: 60
Висота в розкладеному вигляді, см: 122
Розмір в складеному вигляді, см: 60х37х64,5

Колеса

Поворотність коліс: поворотні
Кількість коліс, шт: 4
Матеріал (тип) коліс: гума
Обода коліс: немає даних
Тип передніх коліс: одинарні
Тип задніх коліс: одинарні
Діаметр передніх коліс, см: немає даних
Діаметр задніх коліс, см: немає даних

Прогулянковий блок

Розмір прогулянкового блоку, см: 89,5х60х107,5
Вага прогулянкового блоку, кг: немає даних
Регулювання спинки в прогулянковому блоці: 4 положення
Горизонтальне положення спинки: є
Регульована підніжка: є
Ремені безпеки: 5-ти точкові
Знімний бампер: є

Люлька

Розмір люльки, см: 35х79х22
Вага люльки, кг: 4,9
Матеріал внутрішньої оббивки: тканина
Ручка для перенесення: є
Регульована висота спинки (підголовника): є
Регульована система вентиляції: є

Комплектація

Дощовик: є
Сумка: немає
Москітна сітка: є
Багажний кошик: є
Чохол накидка на ніжки: є
Люлька-переноска: немає

Загальні характеристики

Автокрісло: є
Регулювання ручки по висоті: є
Перекидна ручка: немає
Установка прогулянкового блоку і обличчям до мами, і по ходу руху: є
Гальмо: задні колеса
Система амортизації (тип підвісок): є
Колір: сірий/чорний
Додатково: Люлька: схвалена для перевезення дітей в машині (0-10 кг), містка, система швидкої установки / зняття, ручка захищає від перекидання люльки в машині, регульована в 3 позиціях спинка, матрацик, модний дизайн з дорогої тканини з гудзиками, капюшон і накидка на ніжки з вбудованою москітною сіткою, високий відворот для захисту від вітру, дно люльки з вентиляційними отворами і функцією гойдання, сумка з пеленальним матрасиком, москітна сітка на всю люльку. Прогулянковий блок: алюмінієва рама з реверсивним блоком (положення обличчям до мами 0-12 місяців і положення обличчям до дороги 12-36 місяців), легко знімні задні колеса великого діаметру, передні поворотні колеса з фіксацією. М'які передня і задня амортизації. Компактне складання «книжкою». Автокрісло: схвалено до використання для дітей від народження до 13 кг, група 0. Бічний захист від удару, анатомічна вкладка для новонародженого, регулювання капюшона в декількох позиціях, м'які накладки на ремені безпеки і роздільник для ніжок, практичний механізм регулювання 5-ти точкових ременів безпеки по висоті, особливість автокрісла - можливість використовувати його як гойдалку з прогумованим протиковзким підставою. Сумний текстиль можна прати в делікатному режимі при 30%. Встановлюється в автомобіль за допомогою штатного ременя безпеки автомобіля завжди проти напрямку руху.
Товар на сайті бренду: www.camspa.it/ru/prodotti/011-%D0%BC%D0%BE%D0%B...
Характеристики Cam Taski Fashion (912/656) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі коляски