Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Arctic Expedition Арктический вертолёт (60193)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 277 шт. ... Дивитися усі
Опис
Хлопчики люблять пригоди і різну техніку, тому конструктор LEGO City Arctic Expedition Арктичний вертоліт (60193) стане відмінним подарунком. У набір входить 277 деталей, завдяки якісній інструкції дитина сам впорається з будівництвом крутого вертольоту, при цьому розвивається посидючість, дрібна моторика і логічне мислення. Присутня достатня кількість аксесуарів, всюдихід, контейнер з тигром і безліч фігурок, які допоможуть придумати різні сюжети для цікавої гри. Адже можна провести рятувальну операцію або доставку вантажів на Крайню Північ. LEGO City Arctic Expedition Арктичний вертоліт (60193) виготовлений з міцного якісного пластика, який не виділяє шкідливих речовин. Він має безліч дрібних деталей, тому не рекомендований діткам молодше 6 років.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: червень 2018 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: вертольоти, автомобілі, тварини
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 7,6х26,2х28,2
Кількість деталей: 277
Елементи живлення: немає
Опис: Кличте пілота; ми повеземо на арктичному вертольоті LEGO City важливий вантаж! Забирайся на край льодовикової тріщини і допоможи перевести квадрокоптер в режим ширяння, щоб пілот зміг опустити гак. Злови гак і закрепи на нього крижаний блок, а потім дай команду на зліт. Повертайся на базу на мотовсюдихід якомога швидше і вивчи знахідку!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/arctic-air-t...
Характеристики LEGO City Arctic Expedition Арктический вертолёт (60193) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори