Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Авиашоу (60103)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 670 шт. ... Дивитися усі
Опис
Який хлопчик не любить літаки, а особливо ті моделі, які він зможе побудувати сам з цікавого конструктора LEGO City Авіашоу (60103). Віковий діапазон для даного набору від 6 і до 12 років, адже дитині знадобиться не одна година, щоб зібрати всі його 670 деталей в пропоновану виробником модель, слідуючи чітким вказівкам інструкції. З LEGO City Авіашоу (60103) вийде дві моделі винищувачів, які відрізняються між собою своєю конструкцією, також модель раритетного аероплана, ангар, в якому можна проводити ремонтні роботи в разі поломок, і паливозаправник. Крім того, що LEGO City Авіашоу (60103) - це конструктор, він також відмінний ігровий набір з великою кількістю аксесуарів, в якому знайдеться 6 мініфігурок. Так що фантазія дитини під час гри з ним не матиме меж.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: будівлі, літаки
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 48x37, 8x7, 1
Кількість деталей: 670
Опис: LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей. У наборі збираються дві моделі сучасних винищувачів різної конструкції, модель раритетного аероплана польотного клубу, великий ремонтний ангар і електрокар-паливозаправник. Набір доповнений цікавими ігровими аксесуарами: візком з інструментом, рацією, сигнальними жезлами і кухлем. Набір LEGO City складається з 670 деталей і містить 6 мініфігурок: двох льотчиків реактивних літаків, двох пілотів аероплана з пропелером і двох працівників аеропорту, які забезпечують ремонт, заправку паливом і проведення аерошоу. За сюжетом набору в міському аеропорту проходить щорічне аерошоу, в якому беруть участь найновіші моделі надзвукових літаків. Відкриває аерошоу легендарний старовинний аероплан з пропелером, який показує фігури вищого пілотажу. Підготовка до аерошоу ведеться в спеціальному ангарі, де є необхідний інструмент і обладнання.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/airport-air-...
Характеристики LEGO City Авиашоу (60103) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори