Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Автобусная остановка (60154)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 337 шт. ... Дивитися усі
Опис
З дитячим конструктором LEGO City Автобусна зупинка (60154) грати весело і дуже цікаво. Зібравши його, ваша дитина зможе грати з ним в сюжетні ігри, використовуючи входять до комплект 6 міні-фігурок людей і 1 тваринного, а також зібрати 2 велосипеда, автобус і зупинку. З ним можна зробити справжню подорож по місту. Виїжджаючи з дому на велосипеді, ви можете під'їхати до зупинки і поки не прийшов потрібний автобус, залишити велосипед на стоянці. Поруч знаходиться ларечек з освіжаючими напоями, що дозволить відпочити в момент очікування. По приїзду автобуса слід допомогти пасажиру в інвалідному візку заїхати в автобус, а після, закріпіть в велосипед ззаду на стійку, сідайте зручніше і дотримуйтесь необхідного маршруту. Щоб зібрати LEGO City Автобусна зупинка (60154) знадобиться з'єднати всі 337 деталей, виконаних з пластика. Цей конструктор підійде хлопчикам і дівчаткам від 5 років.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: автобуси, будівлі
Стать дитини: для хлопчика / дівчинки
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26.2 х 38.2 х 5.65
Кількість деталей: 337
Опис: Стрибай на велосипед і їдь до автобусної зупинки! Залиш велосипед на спеціальній стоянці і прогуляйся пішки до кіоску, де ти можеш купити освіжаючі напої і що-небудь почитати. Поки пасажири виходять з автомобіля, що під'їхав автобуса, закрепи свій велосипед на спеціальній стійці і займи вільне місце в салоні. Коли ти доберешся до своєї зупинки, допоможи вийти з автобуса пасажиру на інвалідній колясці, бери свій велосипед і вирушай далі! Автобус LEGO City допомагає тобі пересуватися по місту кожен день!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/bus-station-...
Характеристики LEGO City Автобусная остановка (60154) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори