Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Great Vehicles Мусоровоз (60118)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 248, 2 фігурки шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO City Great Vehicles Сміттєвоз (60118) - оригінальний подарунок для кожного маленького непосиди, який вже має безліч найрізноманітніших іграшок. Купуючи для свого чада такий набір, ви не просто забезпечите йому веселий і захоплююче дозвілля з виховним аспектом, але також надасте відмінний інструмент для розвитку моторно-рухових навичок, розумової діяльності, посидючості і уважності. На збірку сміттєвоза знадобиться деякий час і зусилля. Але це зовсім не злякає дитини, навпаки, весь процес конструювання займе його увагу цілком і повністю. LEGO City Great Vehicles Сміттєвоз (60118) включає в себе 248 деталей і дві міні-фігурки з аксесуарами. Все це виконано з пластика високої якості, міцного і нешкідливого. Рекомендована вікова група: 5-12 років.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: спецтехніка
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: сміттєвоз 8х20х7
Упаковка, см: 26,2 x 19,1 x 7,2
Кількість деталей: 248, 2 фігурки
Опис: LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Цей світ, повний гумору й шарму, служить дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей. У наборах LEGO City всі елементи, які дитина бачить у повсякденному житті, відображенням у популярних моделях. У цій серії представлені всі основні теми: поліція і пожежна команда, різні круті машини і відомі будинки - ваша дитина буде з захопленням їх будувати і грати з ними протягом багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітною, і захоплюючою. Конструктор LEGO City Сміттєвоз - Вставай в кабіну сміттєвоза і приступай до роботи! Проїжджай вулицями LEGO City і шукай сміття. Підніми сміттєвий бак і перекинь його у вантажівку. Підбери все сміття, яке не попаде у сміттєвоз, і вирушай до наступного контейнеру! Це важка робота, яка ніколи не закінчується! Конструктори LEGO City допомагають дітям втілити фантазії, створюючи захоплюючі сюжети, розвивають уяву, дрібну моторику, увагу і посидючість.
Характеристики LEGO City Great Vehicles Мусоровоз (60118) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори