Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Грузовой терминал (60169)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 740 шт. ... Дивитися усі
Опис
Блоковий конструктор LEGO City Вантажний термінал (60169) - відмінне придбання для хлопчиків, які захоплюються конструюванням і складною системою навантаження вагомих товарів. Збирання конструктора сприятливо впливає на розвиток у хлопців фантазії, уяви, дрібної моторики, посидючості, а також логічного і образного мислення. Дана модель для спорудження в єдину конструкцію пропонується 740 різноманітними деталями. Оригінальна іграшка оснащена елементами, багато з яких можуть виконувати реалістичні функції. У комплекті є контрольно-пропускний пункт, склад, телескопічний навантажувач, навантажувач, 4 контейнери, палети з товарами, водний скутер, газонокосарка, вантажівка і міні-фігурки працівників станції. Конструктор LEGO City Вантажний термінал (60169) - відмінний подарунок хлопчикові старше шести років для захоплюючого і цікавого проведення часу.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: спецтехніка, будівлі
Стать дитини: для хлопчика
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 28.2 х 54 х 9.1
Кількість деталей: 740
Опис: одними ворота і Привітайте водія вантажівки, який привіз товари! Зупинись в зоні навантаження і за допомогою автонавантажувача завантаж палети до відповідних контейнери. Потім за допомогою телеманіпулятора занур контейнери на вантажівку. Перед тим як вирушити далі, переконайся, що вони надійно закріплені. На вантажному терміналі LEGO City завжди багато роботи!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/cargo-termin...
Характеристики LEGO City Грузовой терминал (60169) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори