Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Перевозка тяжелых грузов (60183)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 310 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO City Перевезення важких вантажів (60183) стане хорошим подарунком для будь-якого хлопчика. Конструктор виготовлений з міцного пластику, який відповідає європейським стандартам якості і безпеки. Він не має гострих кутів, а яскраве забарвлення відразу привертає увагу дитини. Який юний чоловік відмовиться від вертольота і машини, здатних його транспортувати. Конструктор LEGO City Перевезення важких вантажів (60183) складається з 310 деталей і 2 фігурок, завдяки доступній інструкції навіть 5 річний малюк впорається зі складанням. Він із задоволенням буде перевозити, розвантажувати і вигадувати нові сюжети. При цьому розвивається посидючість, дрібна моторика, логічне мислення і фантазія. Всі деталі набору сумісні з іншими іграми цієї серії, що дає можливість зібрати цілу колекцію.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: спецтехніка, вертольоти
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 35,4 x 9,1 x 19,1
Кількість деталей: 310
Елементи живлення: немає
Опис: LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей. Завантаж вертоліт на платформу транспортувальника і приступай до роботи. Довіз вертоліт до місця ремонту, від'єднати платформу і розвантажити її. Виконай всі роботи з техобслуговування вертольота, потім накинь ланцюг на бочку з пальним, щоб доставити її на місце. Не забудь провести передполітну підготовку. Потім заплави мотор і злітай - на робочому майданчику чекають, поки ми доставимо їм потрібне обладнання.
Характеристики LEGO City Перевозка тяжелых грузов (60183) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори