Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Погоня на грунтовой дороге (60172)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 297 шт. ... Дивитися усі
Опис
Яскравий і стильний конструктор, який вже багато десятиліть радує дітей, має безліч цікавих сюжетних ліній. Тому LEGO City Погоня на грунтовій дорозі (60172), безсумнівно, сподобається вашому малюкові. Адже він допоможе зануритися в світ пригод, погоні і сутички. Набір складається з 297 деталей, що дає можливість зібрати 2 джипа, мотоцикл і пристосування для метання валунів. Злочинець тікає з великою сумою грошей, а малюк із задоволенням спробує його зловити. На поліцейській машині встановлено зброю, за допомогою якого злодія можна накрити мережею або придумати свій варіант розвитку подій. Конструктор LEGO City Погоня на грунтовій дорозі (60172) легко збирається завдяки докладної інструкції, а в процесі розвивається дрібна моторика, логічне мислення і посидючість.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: автомобілі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 28,2 x 7,6 x 26,2
Кількість деталей: 297
Елементи живлення: немає
Опис: LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей. Стрибай в свій поліцейський позашляховик і переслідуй злодюжок, які тікають через гори. Будь обережний, тут в будь-який момент може статися обвал. Нічого собі, бережися. Гігантський валун змусив злочинця зупинити свій позашляховик. Відправ напарника на кроссовом мотоциклі за ним в погоню, а сам заряди гармату, яка викидає мережу і гарненько прицілом. Чи зможеш зловити його до того, як він зникне з поля зору?
Характеристики LEGO City Погоня на грунтовой дороге (60172) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори