Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Полицейский патруль (60045)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 408 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO City Поліцейський патруль (60045) ні в якому разі не дасть занудьгувати своєму майбутньому володарю, більше того, дозволить залучити йому в захоплюючий ігровий процес своїх найкращих друзів. Пластмасовий конструктор цієї серії спочатку призначений для хлопчаків віком від 5 до 12 років. Він включає в себе 408 елементів, за допомогою яких з легкістю можна створити всі необхідні споруди та засоби для інсценування погоні за злочинцем по воді і суші. 3 мініфігурки (2 правоохоронця і грабіжник) включені в комплект поставки. LEGO City Поліцейський патруль (60045) - це висока якість виконання, привабливий дизайн і наявність рухомих елементів, що в сукупності робить даний товар дуже привабливим для придбання.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2014 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: поліція, автомобілі, кораблі, човни
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: немає даних
Упаковка, см: 48х6х28
Кількість деталей: 408
Елементи живлення: немає
Опис: Грабіжник вирішив втекти по воді, але поліцейський на своєму швидкісному, моторному катері притисне його до суші, де вже буде чекати поліцейський позашляховик!
Характеристики LEGO City Полицейский патруль (60045) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори