Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Полицейский участок (60141)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 894 шт. ... Дивитися усі
Опис
Великий пластиковий конструктор LEGO City Поліцейський ділянку (60141) містить в комплекті 894 деталі, зібравши які в єдине ціле вийде справжній поліцейський відділок з хорошою деталізацією і безліччю цікавих деталей і аксесуарів. LEGO City Поліцейський ділянку (60141) зажадає терпіння і посидючості і, хоча він рекомендований для дітей старше 6 річного віку, багатьом хлопцям може знадобитися допомога дорослого. Не менш цікаво і саме триповерхова будова, що складається і трьох корпусів будові, на якому є вертолітний майданчик, гараж і тюремний блок з 4 камерами. Як і будь-який інший конструктор, LEGO City Поліцейський ділянку (60141) передбачає наявність міні-фігурок, які зроблять гру з ними яскравою і цікавою, а рухливі деталі допоможуть урізноманітнити її і поміняти сюжет.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: поліція, будівлі, автомобілі, спецтехніка, вертольоти, мотоцикли, квадроцикли
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 37,8х48х11,2
Кількість деталей: 894
Елементи живлення: немає
Опис: Новий поліцейський відділок ЛЕГО-Сіті - "мозок" і "серце" всіх поліцейських сил міста. Він координує дії підлеглих і організовує облави на злочинців. Складається ділянку з трьох корпусів - центральний триповерховий адміністративний корпус з вертолітним майданчиком на даху, диспетчерським двоповерховим корпусом з гаражем для патрульної машини внизу і тюремним блоком з чотирма камерами. З транспорту в ділянці є вертоліт, мотоцикл і патрульна машина, а працює в ньому четверо копів - начальник ділянки і троє оперативників. Незважаючи на зовнішню неприступність ділянки, в ньому є свої слабкі сторони, які розвідала пара бандитів, які зібралися витягнути з-за ґрат свого подільника за допомогою зв'язки динаміту. Секрет простий - при повороті таємного важеля між поверхами в'язниці, дві стіни верхнього блоку "вибухають" і вилітають вниз, а ув'язнений може перестрибнути на автовишку, яку завбачливо підігнали до в'язниці його подільники. Що ж, план злочинців непоганий, але чи впевнені вони, що поліцейські не здогадаються про їх затії?
Характеристики LEGO City Полицейский участок (60141) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори