Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Преследование вертолетом (60067)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 253 шт. ... Дивитися усі
Опис
Однією з головних особливостей конструктора LEGO City Переслідування вертольотом (60067) є не тільки захоплююча збірка його деталей в пропоновані фігури і предмети, а й подальша можливість з їх допомогою грати в рольові та сюжетні ігри, розвиваючи свою фантазію і уяву. LEGO City Переслідування вертольотом (60067) складається з 253 пластикових і якісних предметів, з яких вийде функціональний вертоліт і неймовірно швидка моторний човен, на якій намагається сховатися злодій. Набір LEGO City Переслідування вертольотом (60067) наповнений безліччю дрібних деталей, що дозволяють урізноманітнити гру з ним, це і обертові елементи головних споруд, і великий кровожерний алігатор, зустрічі з яким краще уникати, а також 3 мініфігурки, для кожної з яких відведена своя роль.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2014 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: вертольоти
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 5 років
Матеріал: пластмаса
Упаковка, см: 26,2х7,6х28,2
Кількість деталей: 253
Елементи живлення: немає
Опис: Lego дуже рідко випускає мініфігурки дівчат у арештантських робах. Тим дивніше бачити дівчину - злочинницю, яка управляє катером. Судячи з усього, вона хотіла дістатися до схованки з трофеями, але її катер заглух серед болотних топей. Втекти злочинниця не може - навколо її катера став кружляти кровожерний крокодил. Тепер їй залишається тільки дочекатися допомоги у вигляді поліцейського вертольота, де сидять двоє поліцейських - пілот і патрульний. Спустившись по мотузці, полісмен врятує (а заодно - і заарештує) невдалу втікачку.
Характеристики LEGO City Преследование вертолетом (60067) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори