Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO City Штаб-квартира горной полиции (60174)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 663 шт. ... Дивитися усі
Опис
Класичний конструктор LEGO City Штаб-квартира гірській поліції (60174) познайомить хлопців з особливостями професії гірських поліцейських. Представлена модель виконана з максимальною реалістичністю на повсякденне життя сильних чоловіків і передбачається до застосування хлопцями старше шестирічного віку. Для виготовлення цікавого набору використовувався якісний, перевірений і безпечний пластик, а складається він з 663 різноманітних деталей. Зібравши всі деталі, хлопці зможуть зануритися в цікавий і захоплюючий світ роботи в горах, де необхідно прочісувати території, оберігати тварин від браконьєрів і ловити правопорушників. Конструктор LEGO City Штаб-квартира гірській поліції (60174) сприятливо впливає на розвиток у дітей уяви, фантазії, логічного мислення, дрібної моторики і концентрації уваги.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego City
Інтереси LEGO: поліція, будівлі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 48 x 9,4 x 37,8
Кількість деталей: 663
Елементи живлення: немає
Опис: LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.
Характеристики LEGO City Штаб-квартира горной полиции (60174) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори