Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Classic Ящик для творческого конструирования (10695)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 4 роківКількість деталей: 580 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Classic Скриня для творчого конструювання (10695) оформлена дуже акуратно і має розміри 23,2х22,5х19,1 см. Окрім свого головного призначення вона також є ідеальним місцем для зберігання всіх компонентів, які йдуть у комплекті з нею. Загальне число останніх - 580 штук. Серед них можна знайти абсолютно несхожі одна на одну деталі, що дозволяє за допомогою необмеженої фантазії зібрати найрізноманітніші споруди, транспортні засоби, тварин і, загалом, що завгодно. Для придбання LEGO Classic Скриня для творчого конструювання (10695) рекомендована дітям, починаючи з чотирирічного віку. Можна бути повністю впевненим, що і хлопчисько, і дівчисько однаково будуть раді такому подарунку.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Classic
Інтереси LEGO: для дошкільнят
Стать дитини: хлопчик/дівчинка
Вік: від 4 років
Матеріал: пластмаса
Упаковка, см: 23,2х22,5х19,1
Кількість деталей: 580
Елементи живлення: немає
Опис: Значних розмірів куб-коробка таїть у собі 580 різних кубиків і деталей для активної будівництва. Завдяки різним типам кубиків, що знаходяться в наборі, можна побудувати абсолютно все - від машини і до макета апетитного тортика. Крім великої розсипи райдужної купи "будматеріалів" Lego, в коробці також є книга з будівельними ідеями, які закладуть фундамент образного мислення і польоту фантазії.
Характеристики LEGO Classic Ящик для творческого конструирования (10695) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори