Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Creator Домик на берегу озера (31048)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 368 шт. ... Дивитися усі
Опис
Конструктор LEGO Creator Будиночок на березі озера (31048) - відмінний подарунок для хлопчиків і дівчаток віком 7-12 років. Цей конструктор неодмінно сподобається юним любителям первозданної природи і тварин. Для складання житла (можливі три його варіації), іграшкового лося та інших об'єктів прибудинкової території надаються пластмасові деталі загальним числом 368 штук. Всі вони надійно скріплюються один з одним, міцні і повністю безпечні. Використані барвники не втратять своєї яскравості і насиченості навіть після довгих років експлуатації набору. LEGO Creator Будиночок на березі озера (31048) для збирання, зрозуміло, потребують підвищеної концентрації уваги, посидючості і терпіння, але все це аж ніяк не злякає активних і непосидючих чад. Вони повністю зануритися в процес конструювання, одночасно будуть розвивати дрібну моторику рук, логічне мислення та фантазію.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Creator
Інтереси LEGO: будівлі
Стать дитини: хлопчик/дівчинка
Вік: від 7 років
Матеріал: пластмаса
Упаковка, см: 35,4 х19, 1х5, 9
Кількість деталей: 368
Елементи живлення: немає
Опис: Хто з нас не мріяв би коротати свій вік, живучи у відокремленому будиночку десь у гористій місцевості на березі кришталево чистого озера? Щоб вранці до твого ганку підходив приручений лось, сніданок можна було б приготувати прямо на багатті біля берега, а з вікна видно би був прекрасний краєвид - високі гряди засніжених гір в оточенні хвойних лісів. Схоже, LEGO-фігурка з набору 31048 "Будиночок біля озера" насолоджується таким життям сповна! Цей веселий хлопець у синій картатій ковбойці живе на березі чудового прісного водойми в дерев'яному будинку з червоною черепицею, який можна розкладати навпіл для зручності гри. У будинку є невеликий письмовий стіл, ліжко, пічка, двері і кілька вікон. Біля будинку ми можемо знайти лежанку, вогнище, невелику ялина. Щоб чоловічкові не було так нудно, в гості до нього навідується молодий лось, який обожнює ділити з мініфігурки її їжу. Крім такого затишного будиночка, з набору можна побудувати ще два видозмінених варіанти маленького гірського будови.
Характеристики LEGO Creator Домик на берегу озера (31048) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори