Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Disney Princess Сказочный вечер Золушки (41146)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 350 шт. ... Дивитися усі
Опис
Набір LEGO Disney Princess Казковий вечір Попелюшки 350 деталей (41146) дозволить вашій дитині стати героїнею однієї з улюблених дітьми казок Попелюшка. Вона зможе своїми руками зібрати карету і будиночок, прикрасивши їх всілякими деталями. Для гри є дві фігурки - Попелюшки і її феї-хресної, а також різні аксесуари, що дозволяють урізноманітнити сюжет. У наборі налічується 350 деталей, і він відмінно підійде для дівчинки від 5 років. Всі елементи LEGO Disney Princess Казковий вечір Попелюшки 350 деталей (41146) виконані з яскравого якісного пластику, добре з'єднуються між собою, а також є сумісними з іншими наборами, що дозволить запросити Попелюшку в гості який-небудь інший принцесі з казок.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Disney Princesses
Інтереси LEGO: принцеси, будівлі
Стать дитини: дівчинка
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26.2 х 28.2 х 5.9 см
Кількість деталей: 350
Опис: Граючи з наборами конструкторів Disney Princess від LEGO, дівчатка можуть відтворити сюжети зі своїх улюблених казок. Попелюшка, Аріель, Меріда, Рапунцель і інші принцеси в казково красивих сукнях оживуть в сюжетній грі про любов, пригоди і героїзм. У наборах конструкторів LEGO Disney Princess є всі необхідні елементи: замки, вежі, карета, скрині скарбів, замкові ворота і багато інших, для того, щоб дівчатка грали ці класичні історії раз по раз. Проте - серед заклинань, секретів і прихованих коштовностей багато всього, щоб надихнути їх створювати власні казки.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/cinderella-s...
Характеристики LEGO Disney Princess Сказочный вечер Золушки (41146) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори