Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Большая ферма (10525)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 1 рокуКількість деталей: 121 шт. ... Дивитися усі
Опис
Пластмасовий конструктор, що складається з 121 деталі, LEGO Duplo Велика ферма (10525) розрахований на найменших дітей, адже він містить настільки великі та безпечні деталі, що виробник рекомендує його дітям, починаючи з віку 1 року. Граючи з LEGO Duplo Велика ферма (10525), дитина буде розвиватися, адже з його допомогою він зможе вивчити принцип фермерського життя, познайомитися з домашніми тваринами і дізнатися, як правильно доглядати за ними. Яскраві деталі, безумовно, будуть привертати увагу малюка, а збираючи їх в єдине ціле, вони добре стимулюють розвиток моторики рук. З LEGO Duplo Велика ферма (10525) завжди буде цікаво, адже трохи подорослішавши, дитина зможе вигадувати різні історії і весело проводити час, граючи з деталями і фігурками цього набору.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2014 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, ферма
Стать дитини: хлопчик/дівчинка
Вік: від 1 року
Матеріал: пластик
Розміри, см: немає даних
Упаковка, см: 37,8 х11, 2х4, 8
Кількість деталей: 121
Елементи живлення: немає
Опис: Поринь в атмосферу справжньої селянської життя на природі з набором Велика ферма! Тут є великі будови - сарай для тварин, гараж; затишний будиночок, ціле стадо домашніх тварин і юрба наседок. За великим фермерським господарством потрібен відповідний догляд. Відчуй себе в ролі справжнього фермера!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/big-farm-10525
Характеристики LEGO Duplo Большая ферма (10525) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори