Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Коробка с кубиками (10864)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 71 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO DUPLO Коробка з кубиками (10864) прекрасно підійде для самих маленьких будівельників, адже його деталі за розміром в два рази більше звичайних деталей LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і зростаючого уяви. Складно уявити іграшку, яка принесе вашій дитині більше користі. Заняття з конструкторами LEGO DUPLO Коробка з кубиками (10864) сприяють розвитку структурно-логічного мислення, необхідного для побудови об'ємних конструкцій. Збираючи конструктор, дитина вчиться бути уважним і терплячим, спокійно переживати невдачі і бути наполегливим на шляху до мети. Великою перевагою конструктора Лего є можливість збирати його по своєму смаку, не обмежуючись формами, запропонованими виробниками. Деталі різних наборів поєднуються між собою, що дає необмежений простір для фантазії та уяви.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (5)

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, будівлі
Стать дитини: хлопчик, дівчинка
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26,2 x 37x 18 
Кількість деталей: 71
Елементи живлення: немає
Опис: Кубики LEGO DUPLO познайомлять вашу дитину з захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і зростаючої уяви. Розвивайте уяву малюка з набором Великий ігровий майданчик LEGO DUPLO, за допомогою якого ви зможете побудувати ігровий майданчик з безліччю веселих функцій. Цей набір різнокольорових кубиків включає в себе обертається флюгер, гойдалки, дві гірки, машинку-гойдалку на пружині і дві фігурки LEGO DUPLO. Упаковку набору також можна використовувати в якості зручною коробки для зберігання.
Характеристики LEGO Duplo Коробка с кубиками (10864) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори