Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Лес: парк (10584)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 105 шт. ... Дивитися усі
Опис
Приваблива кольорова гама, висока якість виконання, екологічність, гипоаллергенность і довгий термін служби - все це характерно для конструкторського набору LEGO Duplo Ліс: парк (10584). Він призначений для найменших членів сім'ї, вік яких від 2 до 5 років, за захоплюючим заняттям з відтворення атмосфери заповідної зони буде тренувати дрібну моторику рук, активізувати розумову діяльність, розвивати фантазію, знайомити з деякими дикими тваринами та умовами їх життєдіяльності. Природно, пізнавальний аспект реалізується за участю батьків або старших братів і сестер. LEGO Duplo Ліс: парк (10584) йде в упаковці розмірами 48х37,8х11,2 см і складається з 105 елементів з пластмаси.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: лютий 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, будівлі, тварини
Стать дитини: хлопчик/дівчинка
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 48х37, 8х11, 2
Кількість деталей: 105
Елементи живлення: немає
Опис: Сім'я з мами, тата і їхнього малюка відпочиває в заповідному лісі, який рясніє дикими звірятами. Цілих вісім тварин можна знайти в цьому наборі - тут і сімейство косуль, і ведмедиця з ведмежам, білка і лисенята. Крім такого розмаїття фауни, в наборі безліч кубиків (в тому числі і прінтірованних), які відмінно відтворять атмосферу лісу - розлогі ялини, затишну ведмежий барліг, годівницю для тварин та облаштоване на галявинці місце для пікніка з дитячою гіркою.
Характеристики LEGO Duplo Лес: парк (10584) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори