Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO DUPLO Мой первый автобус (10603)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 1,5 рокуКількість деталей: 17 шт. ... Дивитися усі
Опис
Пластиковий конструктор LEGO DUPLO Мій перший автобус (10603) розрахований на найменших діток і настільки простий, що навіть 1,5 річний малюк зможе легко зібрати яскравий і барвистий автобус з його 17 деталей. Незважаючи на те, що LEGO DUPLO Мій перший автобус (10603) рекомендований для хлопчиків, будь-якій дівчинці він буде також цікавий. Він виконаний з високоякісних матеріалів, що не викликають алергічних реакцій і не втрачають свій первісний яскравий колір. До того ж закруглені деталі не здатні травмувати дитину і дуже зручні для його ручок. Барвисті деталі зроблять отриману з LEGO DUPLO Мій перший автобус (10603) іграшку більш привабливою для крихти, до того ж в ньому є такі цікаві деталі, як кабіна і салон з дверцятами, в якому помістяться невеликі предмети.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: серпень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, автобуси
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 1,5 року
Матеріал: пластмаса
Розміри, см: 11х12х6
Упаковка, см: 26,2x19,1x9,1
Кількість деталей: 17
Елементи живлення: немає
Опис: Шкільний автобус - його яскраво-жовтий корпус дуже простий в збірці, а закруглені деталі даху і стін ідеально підходять для маленьких дитячих долоньок. У передній частині автобуса видна простора кабіна водія з наклейками у вигляді решітки радіатора і круглих фар. За кабіною розташовується салон з великими блакитними вікнами і відкривається задній дверцями. При бажанні всередину салону можна скласти кубики із зображеннями букв або шкільно-письмових предметів.
Характеристики LEGO DUPLO Мой первый автобус (10603) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори