Каталог товарів
Київ
UA

блоковий конструктор LEGO DUPLO Мой первый пазл (10885)

Характеристики
блоковий конструкторВікова група: від 1,5 рокуКількість деталей: 15 шт. ... Дивитися усі
Опис
Мій перший пазл (10885) від LEGO DUPLO стане прекрасним і цікавим подарунком для дитини від 1,5 років, який забезпечує корисне розвиток в ігровій формі: логіки, фантазії і розвиває дрібну моторику. Цей простий початковий конструктор дозволяє більш молодшим діткам разом з батьками розсортувати кубики за кольорами і укласти їх в правильному порядку, щоб отримати картинки улюблених тварин: тигр, крокодил, зебра, фламінго і жираф. Крім того, пазли можна розібрати, змішати їх елементи та запропонувати дітям проявити уяву, збираючи зображення кумедних неіснуючих тварин, що дозволить посміятися від душі і весело провести час. Кубики, що входять в цей набір-пазл, абсолютно безпечні і зручні для маленьких ручок. Дитині буде цікаво складати LEGO DUPLO Мій перший пазл (10885), при цьому він не тільки буде вивчати нових для себе тварин, а й вчитися логічно мислити, розвивати здібності до складнішого конструювання і предметного мислення.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (4)

Характеристики

Товар додано: січень 2019 р.
Бренд: LEGO
Тип: блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, тварини
Стать дитини: хлопчик / дівчинка
Вік: від 1,5 року
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26,2 х 22,2 х 7,6
Кількість деталей: 15
Елементи живлення: немає
Опис: Іграшка LEGO® DUPLO® 10885 «Моя перша весела головоломка» для малюків - це легке і захоплююче початок зіставлення, складання і укладання блоків для самих маленьких дітей. Створюйте і з'єднувати зі своїм дошкільням, допомагаючи їм сортувати кубики за кольорами і складати їх в правильному порядку, щоб завершити ці прості в збірці улюблені головоломки для дітей. Потім розберіть їх на частини, змішайте і надихнете уяву, спонукаючи їх вигадувати власні дурні створення тварин!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/ru-ru/product/my-first-fun...
Характеристики LEGO DUPLO Мой первый пазл (10885) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори