Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Мой первый поезд (10507)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 52 шт. ... Дивитися усі
Опис
Цікавий конструктор LEGO Duplo Мій перший поїзд (10507) познайомить малюків із залізницею та її роботою. З LEGO Duplo Мій перший поїзд (10507) будуть із задоволенням грати діти, починаючи з дворічного віку, до того ж конструктор містить безліч цікавих деталей, які дозволять захопити дитину в забавну гру на довгий час. Крім самого залізничного полотна і локомотива, у наборі є фігурки як машиніста, так і пасажира. Порадує і те, що невеликий пасажирський вагончик передбачає навіть місця для багажу, а на побудованому вокзалі є каса, в якій відкривається і закривається віконце, зовсім як у справжній. Конструктор LEGO Duplo Мій перший потяг настільки цікавий, що на довгий час стане улюбленою іграшкою для дитини.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (5)

Характеристики

Товар додано: серпень 2013 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, поїзди
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: 10х15х6 - локомотив, 10х16х6 - вагон, 18х19х6 - вокзал
Упаковка, см: 28,2 х5, 4х9, 1
Кількість деталей: 52
Елементи живлення: немає
Опис: Дванадцять ідентичних елементів залізничного полотна надійно скріплюються між собою, утворюючи коло діаметром 58 см. Номер прибулого поїзда вказаний на бічних панелях локомотива. Дах локомотива знімається, даючи можливість машиністу зайняти своє робоче місце. Пасажирський вагон складається з двох частин, в яких можна перевозити не тільки мандрівників, але і їх багаж. На вокзалі встановлена ??каса з віконцем, і великий годинник. Поруч на галявині пасеться козеня. Для регулювання руху використовується світлофор на високій підставці. Перед поїздкою машиніст заправляє локомотив пальним із спеціального насоса, розташованого на заправній станції.
Характеристики LEGO Duplo Мой первый поезд (10507) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори