Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO DUPLO Набор деталей для творческого конструирования (10853)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 1,5 рокуКількість деталей: 75 шт. ... Дивитися усі
Опис
Конструктор LEGO DUPLO Набір деталей для творчого конструювання (10853) зуміє на довгий час стати улюбленою розвагою для дитини, до якого він буде постійно повертатися. LEGO DUPLO Набір деталей для творчого конструювання (10853) є якісним набором, який нараховує 75 різноманітних деталей, виготовлених з надійних і безпечних для дитини матеріалів в яскравих залучають уваги кольорах. За допомогою такого конструктора малюк зможе пробувати свої сили в конструюванні, роблячи будь-які форми і вивчати кольору. LEGO DUPLO Набір деталей для творчого конструювання (10853) сприяє не тільки творчому розвитку, а й допомагає розробляти дрібну моторику, координацію руху, логічне мислення та фантазію, а досить великий розмір деталей дозволяє гратися з ним малюкам 1,5 однорічного віку.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, тварини
Стать дитини: хлопчик/дівчинка
Вік: від 1,5 року
Матеріал: пластмаса
Упаковка, см: немає даних
Кількість деталей: 75
Елементи живлення: немає
Опис: Барвистий набір Duplo допоможе дитині творити без обмежень і рамок. За допомогою деталей цього сету можна побудувати безліч фігурок представників дикої природи. Така комплектність набору розвиває моторику рук, зорову пам'ять, асоціативні зв'язки і понятійний апарат про пристрої навколишнього фауни і флори. У наборі також є "будівельні карти", які наочно показують основні варіанти зборки персонажів.
Характеристики LEGO DUPLO Набор деталей для творческого конструирования (10853) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори