Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO DUPLO Набор для творчества (10820)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 110 шт. ... Дивитися усі
Опис
Ігровий набір у вигляді конструктора для самих маленьких LEGO DUPLO Набір для творчості (10820) не прив'язаний ні до якої тематики, що дозволить дитині розвивати дрібну моторику, свої творчі навички і фантазію, вигадуючи різноманітні фігури. LEGO DUPLO Набір для творчості (10820) містить 110 різних деталей, з яких можна буде будувати фігури за пропонованими схемами і експериментувати. Порадують в ньому великі, безпечні для маленьких дітей деталі з яскравими квітами, а також наявність колісної бази, що дозволяє робити транспортні засоби, вікон, аксесуарів вигляді парасольки, фотоапарата, меблів і квітів. Так що з LEGO DUPLO Набір для творчості (10820) дитина проведе не один з користю, відкриваючи для себе кожен раз щось нове і цікаве.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят
Стать дитини: хлопчик, дівчинка
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: немає даних
Кількість деталей: 110
Опис: Набір LEGO DUPLO 10820 спеціально створений для юних будівельників, які вже освоїли перші навички конструювання. За допомогою деталей даного наборчика 10820 малюк може фантазувати і створювати свої конструкції, які не вимагають поетапних інструкцій і рекомендацій. В основі конструкторського Лего-набору лежать основні напрямки з навколишнього світу - прогулянка по парку і міське життя. Фантазуючи і застосовуючи яскраві, різнокольорові кубики, можна створювати всілякі моделі з даної тематики: висотні будинки з відкриваються вікнами, дитячі майданчики з крутої гіркою, магазини, рослини, дерева, квіткові клумби та автомобілі. На допомогу юному будівельникові в наборі йдуть картки-підказки, покрокові збірки. У LEGO DUPLO 10820 ви знайдете: - 110 елементів різних кольорів: помаранчевий (двох відтінків), малиновий, червоний, фіолетовий, жовтий, світло-зелений, коричневий і блакитний. - Колісна база і кабіна для створення транспортних засобів. - 2 фігурки: хлопчик і дівчинка, а також їх собака. - 2 білих віконця. - 5 навчальних кубиків: морозиво, барбекю, іграшковий ведмедик і 2 подарунка в красивій упаковці. - Аксесуари: пляжний парасольку, фотоапарат, 2 стільці, пропелер, гірка і 8 квіток різних відтінків. - Картки-підказки для будівництва.
Характеристики LEGO DUPLO Набор для творчества (10820) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори