Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Speed Champions Феррари F14 и грузовик Скудерии Феррари (75913)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 8 роківКількість деталей: 884 шт. ... Дивитися усі
Опис
Ваш непосида є палким шанувальником Формули-1, не пропускає жодного сезону соревнованійe Тоді вам просто не обійтися без такого подарунка для нього, як LEGO Speed Champions Феррарі F14 і вантажівка Скудерії Феррарі (75913). Іменита торгова марка, висока якість виконання, абсолютна нешкідливість, розширені функціональні можливості і позитивний вплив на розвиток чада - все це говорить на користь придбання даного товару. Він поставляється в картонній коробці розмірами 54х28,2х9,1 см і розрахований на вікову групу від 8 до 14 років. 884 пластмасових деталей цілком достатньо, щоб зібрати вантажівка і болід габаритами 41х8х12 см і 14х6х4 см відповідно. У причепі перші є 2 відсіку. Один служить для перевезення технічного обладнання, другий використовується як ангара для гоночного автомобіля. LEGO Speed Champions Феррарі F14 і вантажівка Скудерії Феррарі (75913) порадує дитину наявністю безлічі аксесуарів, зробить його дозвілля більш цікавим і захоплюючим.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Speed ??Champions
Інтереси LEGO: автомобілі, спецтехніка (вантажівка)
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 8 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: вантажівка - 41х8х12, машинка - 14х6х4
Упаковка, см: 54х28, 2х9, 1
Кількість деталей: 884
Елементи живлення: немає
Опис: Велика вантажівка команди Ferrari створений спеціально для транспортування гоночних автомобілів та технічного обладнання. Його корпус виконаний з деталей класичного червоного кольору. Спереду видно масивна кабіна водія, обладнана фарами, бічними дзеркалами, блакитними сидіннями, рульовим керуванням і знімається дахом. За кабіною закріплений довгий причіп з функцією трансформації. Прибувши на місце гонок, він від'єднується від колісної платформи, опускає стоянкові опори і піднімає бічні стінки. Усередині причепа розташовуються два відсіки. В одному перевозять мобільні тумби з ремонтними інструментами, запасні колеса, змінний бампер і невеликий скутер. Також тут є робочий стіл з комп'ютером і моніторами для аналізу технічних характеристик гоночного автомобіля. Другий відсік служить ангаром для Ferrari F14 T. Перед гонкою задня стінка причепа опускається, перетворюючись на пандус. При натисканні на спеціальний важіль болід з легкістю викочується і займає своє місце на стартовому майданчику траси Формули-1.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/f14-t-scuder...
Характеристики LEGO Speed Champions Феррари F14 и грузовик Скудерии Феррари (75913) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори