Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Friends Автобус Звезды (41106)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 8 роківКількість деталей: 682 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Friends Автобус Зірки конструктор (41106) дасть можливість вашої малятку відчути себе мегапопулярной і улюбленої всіма поп-виконавицею. Сюжетно-рольова гра може проходити як поодинці, так і в компанії близьких подружок. А все завдяки тому, що в стандартному комплекті спочатку присутні 3 міні-фігурки дівчат. Загальна кількість деталей для зборки - 682. Вони виготовлені з пластмаси, пофарбовані в найрізноманітніші кольори. Створене на їх базі транспортний засіб має відкривається двері, великі прозорі вікна, місце відпочинку зі всіма необхідними меблями і маленьку вбиральню. Як бачимо, це повноцінний будинок на колесах. До придбання LEGO Friends Автобус Зірки конструктор (41106) рекомендується дівчаткам у віці від 8 до 12 років.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Friends
Інтереси LEGO: автобуси
Стать дитини: дівчинка
Вік: від 8 років
Матеріал: пластмаса
Розміри, см: немає даних
Упаковка, см: 48x28,2x7,4
Кількість деталей: 682
Елементи живлення: немає
Опис: Автобус для турне - це пересувна комфортабельна квартира, що дозволяє відомим виконавцям подорожувати по сусідніх містах і організовувати виступи для своїх фанатів. Корпус автобуса складається з чорно-рожевих деталей з додаванням прозорих панорамних вікон. Спереду розташовується масивна кабіна водія, обладнана відкривається дверима, двома кріслами, панеллю приладів, бічними дзеркалами і обтічними блакитними фарами. За кабіною організовано місце відпочинку поп-зірок, що складається з великого ліжка, тумбочки, телевізора, крісла і стола, сидячи за яким, можна відповідати на листи шанувальників. У задній частині автобуса організована маленька вбиральня з ванною, краном і унітазом. Щоб розглянути її інтер'єр, досить підняти багажну білі двері з рожевими фарами. Для більш реалістичною гри в інтер'єрі, можна скористатися функцією трансформації автобуса, при якій кабіна і кімната відпочинку залишаються на місці, а багажник від'їжджає назад. Це досягається завдяки складній системі підвісок і незалежних задніх коліс. Також з деталей набору Ви зможете побудувати невелику концертну площадку, що складається з діджейського пульта, двох стійок з динаміками і прожекторами, трьох шезлонгів і столика з прохолодними напоями. У наборі присутні три фігурки з аксесуарами: Ліві, Стефані, Мія
Характеристики LEGO Friends Автобус Звезды (41106) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори