Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Friends День Рождения (41110)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 5 роківКількість деталей: 191 шт. ... Дивитися усі
Опис
Конструкторський набір LEGO Friends День Народження (41110) неодмінно порадує вашу маленьку доньку, племяшку або внучку. Він покликаний подарувати веселощі, занурити навіть у будні дні в атмосферу свята, радості та позитиву. В упаковці з картону, оформленої в барвистих тонах, розмірами 26,2x19,1x6,1 см, присутні інструкція, 191 деталь для збірки привабливою майданчики для святкування з усім необхідним обладнанням. Ретельно деталізована міні-фігурка дівчинки і звірятка додаються. Все це зроблено з пластику, нетоксичного та стійкого до невеликих механічних впливів і будь-яких погодних умов. Виходячи з останнього, LEGO Friends День Народження (41110) підходить для ігор і поза домом. Головне при цьому - не розгубити дрібні аксесуари. Рекомендована вікова група: 5+.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Friends
Інтереси LEGO: сезонна продукії, будівлі, тварини
Стать дитини: дівчинка
Вік: від 5 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: майданчик 9х13х6, свінг 10х6х4
Упаковка, см: 26,2x19,1x6,1
Кількість деталей: 191
Опис: Андреа відправила запрошення всім вихованцям друзів на святкування Дня народження її кролика Дейзі! Допоможи їй прикрасити сад для вечірки, поки Дейзі і птиця Вайолет весело проводять час на гойдалках. Потім Андреа і Вайолет виходять на сцену для спеціального уявлення. Прийшов час надіти святкові ковпаки і спробувати величезний морквяний пиріг, а потім подарувати Дейзі подарунок!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-gb/product/birthday-par...
Характеристики LEGO Friends День Рождения (41110) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори