Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Friends Фреш-бар Хартлейк Сити (41035)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 277 шт. ... Дивитися усі
Опис
Підбираєте цікавий і оригінальний подарунок для дівчинки, у якої, здавалося б, все є з ігрушекe Радимо придивитися до конструктору LEGO Friends Фреш-бар Хартлейк Сіті (41035). Можливо, він вас зацікавить і ідеально підійде на роль презенту з приводу того чи іншого свята для вашої улюбленої доньки, племінниці або внучки. У пакувальній коробці розмірами 28,2х26,2х5,9 см майбутня власниця знайде 277 деталей з міцного і нетоксичного пластика, пофарбованих у яскраві та насичені кольори. З їх допомогою вона з великим задоволенням і інтересом збере затишне літнє містечко-царство свіжих і смачних соків, коктейлів та смузі. LEGO Friends Фреш-бар Хартлейк Сіті (41035) в повністю готовому для ігор вигляді виглядає дуже привабливо. Сприяє тому, крім барвистого колірного оформлення, і оригінальний дизайн. 2 міні-фігурки дівчат додаються.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2014 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Friends
Інтереси LEGO: будівлі
Стать дитини: дівчинка
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: немає даних
Упаковка, см: 28,2 х26, 2х5, 9
Кількість деталей: 277
Елементи живлення: немає
Опис: У місті Хартлейк тепер відкрився власний фреш-бар! Великий, дуже красиво виконаний бар вже здалеку привертає до себе увагу оригінальним інтер'єром. Усміхнені подруги Андреа і Нейя із задоволенням наллють вам свіжого соку, зроблять фреш, коктейль або смузі. А якщо ви ще й голодні - до ваших послуг фрукти, сендвічі та морозиво! Новий фреш-бар - це відмінне місце для великої веселій і дружній компанії!
Характеристики LEGO Friends Фреш-бар Хартлейк Сити (41035) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори