Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Juniors Гонка Сумасшедшая восьмерка (10744)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 4 роківКількість деталей: 191 шт. ... Дивитися усі
Опис
Конструктор Juniors Гонка Божевільна вісімка (10744) стане справжнім подарунком для любителів мультфільму Тачки-3. Набір складається з 191 пластикової деталі. Він прекрасно підійде для придбання навичок конструювання, розвитку уваги і дрібної моторики рук. Варто відзначити, що продукція LEGO відрізняється високою якістю виконання елементів і безпекою матеріалів. LEGO Juniors Гонка Божевільна вісімка розрахований на хлопчиків у віці від 4-х років. У нього входять такі персонажі, як Блискавка Маккуїн, Крус Рамірес, міс Фріттер. А також з елементів конструктора збирається траса для проведення захоплюючої, сповнене пригод і несподіваних трюків гонки. Героям необхідно долати трампліни, об'їжджати баки з пальним, дорожні ковпаки і палаючі шини. Весела гра і яскраві емоції з таким конструктором дитині забезпечені.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: травень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Juniors
Інтереси LEGO: автомобілі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 4 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26.2 x 28.2 x 5.9 см
Кількість деталей: 191
Опис: Спаси Блискавку Маккуїна і Крус Рамірес від міс Фріттер, яка влаштувала запеклу погоню під час 8-ї гонки Громової балки. Тепер це справжня гонка на виживання! Стережись великого жовтого шкільного автобуса, цурайся палаючих шин і загороджень і зберігай спокій в головній гонці Блискавки!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/thunder-holl...
Характеристики LEGO Juniors Гонка Сумасшедшая восьмерка (10744) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори