Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Juniors Подводный концерт Ариэль (10765)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 4 роківКількість деталей: 92 шт. ... Дивитися усі
Опис
Сучасний, яскравий і барвистий класичний конструктор LEGO Juniors Підводний концерт Аріель (10765) - ідеальне рішення для гармонійного і всебічного становлення дівчаток. Зроблено набір з якісного, міцного і перевіреного пластика. Комплект передбачає 92 надійні детальки. Така іграшка чудово підійде для ігор дітками старше чотирирічного віку. У ньому дівчинки виявлять фігурки улюблених героїв з однойменного мультфільму. Юні користувачі зможуть повторювати різні сюжетні ситуації або вигадувати свої історії для персонажів в підводному царстві. Слід зазначити, що захоплюючі і захоплюючі розваги конструктором LEGO Juniors (10765) позитивно впливають на розвиток координації рухів, дрібної моторики, а також уяви і фантазії.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2018 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Juniors
Інтереси LEGO: принцеси, будівлі
Стать дитини: дівчинка
Вік: від 4 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: Carriage - 4х7х4, Archway - 12х9
Упаковка, см: 19,1 х14, 1х4, 6
Кількість деталей: 92
Елементи живлення: немає
Опис: Казкова русалка Аріель дає концерт для всіх підводних мешканців - в цьому їй допомагає інтер'єр набору. Антуражем і заднім фоном для виступу підводного принцеси послужить красива арка на двох кручених колонах, а для початку спів Аріель послухають два найвідданіших їй одного - краб Себастьян і строката рибка Флаундерс. У комплекті також є відкрита коляска Аріель, запряжена дельфіном, оригінальні барабани, зроблені з морських перлинних черепашок, стійка з мікрофоном і скриню з коштовностями.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/ariel-s-unde...
Характеристики LEGO Juniors Подводный концерт Ариэль (10765) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори