Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Ninjago Катапульта (70747)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 236 шт. ... Дивитися усі
Опис
Набір LEGO Ninjago Катапульта (70747) поставляється в картонній коробці якісного оформлення розмірами 35,4х19,1х5,9 см і розрахований на хлопчиків з вікової групи 7-14 років. Він включає в себе 236 пластикових деталей для спорудження літака дуже незвичайного і вражаючого дизайну, а також 3 деталізовані мініфігурки для повноцінної і більш насиченою гри наодинці або ж у компанії друзів. Процес складання у дитини буде супроводжуватися непідробним інтересом і підвищеною концентрацією уваги. У зібраному вигляді LEGO Ninjago Катапульта (70747) являє собою міцну модель з деякою функціональністю: кабіна пілота відкривається, ракетниця стріляє.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Ninjago
Інтереси LEGO: ніндзя, літаки
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 35,4 х19, 1х5, 9
Кількість деталей: 236
Опис: Два воїна зміїного клану - слейв і Зугу - стоять на невеликому блокпосту, відстежуючи активність ніндзя. Але ніндзі якраз і славляться своєю скритністю і раптовістю нанесення ударів. Тому чорно-золотий винищувач Коула, схожий на літак часів Другої Світової війни і виконаний в стилі стімпанк лиходії помітили далеко не відразу. Виринувши з-під хмар, Коул у своїй панорамної кабіні натиснув на гашетку - і невдалих ворогів обсипало градом вогненних ракет.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/boulder-blas...
Характеристики LEGO Ninjago Катапульта (70747) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори