Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Ninjago Дирижабль-штурмовик (70603)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 294 шт. ... Дивитися усі
Опис
Хочете привести свою дитину в повний захват на черговому святі? Придбайте їй конструктор LEGO Ninjago Дирижабль-штурмовик (70603). З таким вибором ви точно не прогадаєте. Набір не просто порадує і подарує безліч годин захоплюючого проведення часу наодинці або в компанії кращих друзів. Він найсприятливішим чином позначиться на розвитку дрібної моторики, мислення, логіки і уяви. LEGO Ninjago Дирижабль-штурмовик (70603) вимагає для своєї збірки, природно, часу, терпіння, посидючості й акуратності. Але це зовсім не налякає чадо, не відкине його, навпаки, займають всю його увагу. Конструктор включає у себе 294 різноманітні деталі з пластику. З них, крім головного засобу пересування для небесних піратів, необхідно зібрати і флаєр Зейна. у якості бонусу в коробці присутні три міні-фігурки з аксесуарами.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Ninjago
Інтереси LEGO: ніндзя, літаки
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: дирижабль - 15х29х16
Упаковка, см: 35,4 х19, 1х5, 9
Кількість деталей: 294
Елементи живлення: немає
Опис: Заточивши Джея в Джинн-клинок, небесні пірати поспішають дістатися до свого лігва. Для цього вони використовують справжній бойовий дирижабль-штурмовик, здатний дати відсіч будь-якому ніндзя. Корпус дирижабля виконаний з коричнево-чорних деталей з додаванням контрастних помаранчевих елементів. Зверху видно величезний балон, наповнений газом. Спереду його притримує повітрозабірник з чіпкими щупальцями, а ззаду двигун, закріплений на головній щоглі. Під балоном розташовується довга палуба. В її носовій частині зосереджено головне озброєння, що складається з великої гармати і двох бічних знарядь. До них додається запас снарядів і бочка з динамітом, яку можна скинути на голови супротивників, потягнувши за хвостовій двигун і відкривши нижній люк. Корми дирижабля є капітанський місток з обертовим штурвалом, датчиками і моніторами. З боків від них встановлені симетричні крила, що закінчуються якорями. Також як і задні закрилки з піратськими емблемами вони здатні змінювати своє положення і підлаштовуватися до різних видів польоту. Цікавими декоративними елементами даного літального апарату є довгі леза, що прикривають борту, кріплення для піратських білих мечів і розвивається прапор. Також в надорі деталі для створення флаєра Зейна (1х5х11 см) з рульовим керуванням, радіаторної гратами, рухливими обручами для ширяння і двома гарматами, прикрашеними золотими сюрікенів. У наборі присутній Джинн-клинок з заточеного в ньому Джеєм і 3 мініфігурки зі зброєю і аксесуарами: Зейн, Дублон і Клансі.
Характеристики LEGO Ninjago Дирижабль-штурмовик (70603) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори