Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Ninjago Дракон Коула (70599)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 98 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Ninjago Дракон Коула (70599) - чудовий конструктор популярного бренду з серії, створеної за мотивами сучасного мультсеріалу про ніндзя, які борються зі злом. Ваш синочок, онук чи племінник буде радий отримати в подарунок цей набір. Він йде в упаковці габаритами 15,7х14,1х4,5 см, надає для збірки 98 пластмасових деталей, включає в себе також інструкцію і дві міні-фігурки головних героїв з додатковими аксесуарами. Казкова літаюча істота у повністю зібраному вигляді має розміри 7х18х18 см. Вона може приймати найрізноманітніші пози, а все завдяки шарнірному з'єднанню її окремих частин. LEGO Ninjago Дракон Коула (70599) рекомендується до придбання хлопчакам віком від 6 до 14 років. Збираючи, а потім і розігруючи будь-які сценарії, які прийшли у голову або були запозичені з мультика, дітлахи будуть весело проводити час і разом з тим розвивати дрібну моторику, фантазію і уяву.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Ninjago
Інтереси LEGO: ніндзя, дракони
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: дракон - 7х18х18
Упаковка, см: 15,7 х14, 1х4, 5
Кількість деталей: 98
Елементи живлення: немає
Опис: У наборі Ви знайдете безліч деталей для створення Дракона Коула. Його тіло виконано з коричнево-чорних деталей. Спереду видно витягнута голова з смарагдовими очима, золотими рогами і відкривається пащею. За нею передбачено сідло для ніндзя, закріплене на спині дракона. C боків від сідла розташовуються крила з симетричними золотими лезами. У парі з отруйним хвостом вони виконують атакуючу та оборонну функції. Завдяки шарнірному будовою суглобів, дракон здатний рухати шиєю, крилами, ногами і хвостом. Це дозволяє приймати безліч бойових поз, як в повітрі, так і на землі. У наборі присутні 2 мініфігурки зі зброєю: небесний пірат і Коул.
Характеристики LEGO Ninjago Дракон Коула (70599) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори