Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Ninjago Рейдер джунглей (70755)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 188 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Ninjago Рейдер джунглів (70755) - чудовий презент для непосидючих і енергійних хлопчаків, який у жодному разі не дасть їм занудьгувати у вільний від уроків та інших обов'язків час, ще не скоро набридне після першого знайомства, позитивним чином позначиться на розвитку розумової діяльності. У набір включено 188 пластикових елементів. Головне завдання полягає в тому, щоб створити з них вражаючого виду позашляховик з двома ракетницями і тотем, на який буде кріпитися клинок-артефакт. 2 мініфігурки ніндзя і воїна-змія додаються в комплекті. LEGO Ninjago Рейдер джунглів (70755) поставляється в упаковці розмірами 26,2x19,1x6,1 см і орієнтований на дітей 7-14 років. Всюдихід володіє хорошою амортизацією і прохідністю, оснащений простим механізмом запуску наявних снарядів.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: березень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Ninjago
Інтереси LEGO: ніндзя, автомобілі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26,2 х19, 1х6, 1
Кількість деталей: 188
Опис: На своїй гарній зелено-золотистої машині, схожій на потужний позашляховик, Ллойд Гармадон мчить до артефакту клану змій. Його авто оснащене золотими лезами і шипами на колісних дисках, кількома сильними прожекторами і володіє хорошим дорожнім просвітом. У передній частині машини перебувають гармати з зарядами. Поки Ллойд їде до притулку клану, солдат Змій капати готується обороняти клинок-артефакт, прикріплений золотим ланцюгом до тотему, від ніндзі.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/jungle-raide...
Характеристики LEGO Ninjago Рейдер джунглей (70755) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори