Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Star Wars Штурмовик Первого ордена (75114)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 81 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Star Wars Штурмовик Першого ордена (75114) - хороший подарунок для кожного шанувальника картини про зоряні війни, як маленького, так і великого. Товар від початку орієнтований на вікову групу від 7 до 14 років, поставляється у відносно невеликій упаковці розмірами 48x141x262 мм, включає в себе 81 деталь і інструкцію для складання. Готова фігура у висоту досягає 23 см. Вона відрізняється реалістичним дизайном, добротним виконанням, рухлива і просто чудова. LEGO Star Wars Штурмовик Першого ордена (75114) приймає безліч бойових поз і вміє крутити головою. Все це реалізується завдяки надійній системі шарнірів. З таким персонажем можна розігрувати улюблені сценки з кінофільму. Відзначити варто і те, що в основі його торса передбачені кріплення для бластера і гвинтівки.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Star Wars
Інтереси LEGO: фентезі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластмаса
Розміри, см: 23
Упаковка, см: 26,2 х14, 1х4, 8
Кількість деталей: 81
Елементи живлення: немає
Опис: C деталей набору Ви зможете зібрати бойову фігуру штурмовика Першого Ордену. Його тіло покриває броня, що складається з безлічі білих пластин. Особливо виділяються закруглені наплічники і подовжені наколінники. Захисний шолом і нагрудник мають оновлену форму. У підставі торсу передбачені два кріплення: одне для бластера, друге для гвинтівки. Завдяки шарнірному будовою тулуба штурмовик здатний реалістично рухатися, обертати головою і приймати бойові пози.
Характеристики LEGO Star Wars Штурмовик Первого ордена (75114) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори