Каталог товарів
Київ
UA

Авто-конструктор LEGO Technic Гусеничный погрузчик (42094)

Характеристики
Авто-конструкторВікова група: від 10 роківКількість деталей: 827 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Technic Гусеничний навантажувач (42094) - якісний авто-конструктор, що зберіг зовнішнє і функціональне схожість на сучасну будівельну техніку. Продуманість оригінальної моделі дозволяє її використання хлопчиками, які досягли десятирічного віку. Стилізована забава в чорний і жовтий кольори. Її складові виготовлені з якісного, міцного, надійного і перевіреного пластика. Приємно порадує користувачів численність продуманих деталей (827!), Які в цілому створюють цікаву конструкцію. У зібраному гусеничному навантажувачі, як і сьогодення, кабіна обертається на 360 ° і легко проводиться ручне управління функціонуванням стріли. До великої радості модель можна трансформувати в гусеничний самоскид. Втілити в життя всі свої ідеї і приміряти на себе роль будівельника хлопці зможуть, граючи з LEGO Technic Гусеничний навантажувач (42094).
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: січень 2019 р.
Бренд: LEGO
Тип: Авто-конструктор
Серія: Lego Technic
Інтереси LEGO: спецтехніка
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 10 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: 17х35х15 (гусеничний навантажувач), 14х25х13 (гусеничний самоскид)
Кількість деталей: 827
Елементи живлення: немає
Опис: Створи ідеальний багатофункціональний зразок будівельної техніки - Гусеничний навантажувач LEGO® Technic. Ця дивовижна модель поставляється в класичному жовтому і чорному кольорі з детально-промальованим наклейками і приголомшливим поєднанням функцій ручного управління. Поверни кабіну на 360 °, підніми і опусти стрілу, щоб виконати захоплення і перемістити стовбур дерева, який входить в комплект. Ця модель 2 в 1 також оснащена робочої двошвидкісний лебідкою, міцними гусеницями і деталізованої кабіною з дверцятами. Коли будеш готовий до нового завдання по складанню, трансформується модель в Гусеничний самоскид підвищеної прохідності.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/ru-ru/product/tracked-load...
Характеристики LEGO Technic Гусеничный погрузчик (42094) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори