Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Technic Карьерный самосвал (42035)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 9 роківКількість деталей: 362 шт. ... Дивитися усі
Опис
Не знаєте, що подарувати своєму улюбленому чаду на майбутнє свято на честь тієї чи іншої важливої дати, зупиніть свій вибір на конструкторі. LEGO Technic Кар'єрний самоскид (42035) є гідним представником ігрових наборів цієї категорії. Поставляється він в якісній картонній упаковці розмірами 26,2х19,1х7,2 см і рекомендується до придбання хлопчакам віком від 9 до 16 років, передбачає побудову двох високодеталізованих і функціональних моделей спеціальної автотехніки. У зібраному вигляді вони стануть хорошою базою для багатьох ігрових ситуацій на будівельну тематику, прослужать далеко не один рік. LEGO Technic Кар'єрний самоскид (42035) включає в себе 362 деталі з міцного пластику. Його передні колеса можуть повертатися, кузов перекидається і з легкістю перетворюється в снегоотвал.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Technic
Інтереси LEGO: спецтехніка
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 9 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 26,2 х19, 1х7, 2
Кількість деталей: 362
Елементи живлення: немає
Опис: Жовтий кар'єрний самоскид - король бездоріжжя і символ брутальності. Його колеса з легкістю перемелюють грунт, долаючи терикони і відвали з гірської породи. У цій моделі реалізована система перекидання кузова і повороту передніх коліс. Ще один приємний нюанс - це реалізація кузова. Він зроблений не цільної деталлю, а з декількох складових, які з легкістю можна трансформувати в снегоотвал для альтернативної моделі. Так, такому монстру не страшні дощі і бруд - він виїде з будь-якого болота!
Характеристики LEGO Technic Карьерный самосвал (42035) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори