Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Technic Квадроцикл (42034)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 148 шт. ... Дивитися усі
Опис
Припустимо, ви остаточно вирішили порадувати свою дитину на честь того чи іншого свята зменшеною моделлю машинки або будь-яким іншим видом іграшкової техніки. Вибір у даній галузі досить і досить великий. Така велика кількість сучасних пропозицій практично у кожного викличе розгубленість. Якщо і ви опинилися в подібній ситуації, радимо вам звернути увагу на товар популярної фірми LEGO Technic Квадроцикл (42034). Спочатку він зажадає від чада терпіння і посидючості, щоб зібрати те, що зображено на коробці. Надалі чотириколісний транспортний засіб вражаючого зовнішнього вигляду з інерційним механізмом і хорошими ходовими характеристиками дозволить влаштовувати гоночні змагання будинку і поза ним, а також вигадувати безліч інших сценаріїв. Стосовно деталей, всі вони надійно кріпляться один з одним, їх загальне число - 148 штук. Розрахований LEGO Technic Квадроцикл (42034) на вікову групу від 7 до 14 років.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Technic
Інтереси LEGO: мотоцикли, квадроцикли
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 28,2х14,1х6,1
Кількість деталей: 148
Елементи живлення: немає
Опис: Грозний квадроцикл з величезними колесами, оснащеними сильним протектором, подолає будь-яку перешкоду або трясовину. В його корпусі таїться інерційний двигун, що дозволяє кваддроціклу розганятися до великих швидкостей. Передні колеса управляються кермом. До складу набору також входять красиві жовто-сині наклейки на корпус позашляховика. Інерційний мотор і великі колеса можна успішно використовувати в будівництві власних моделей вантажівок і великих машин.
Характеристики LEGO Technic Квадроцикл (42034) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори