Каталог товарів
Київ
UA

Авто-конструктор LEGO Technic Зеленый гоночный автомобиль (42072)

Характеристики
Авто-конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 135 шт. ... Дивитися усі
Опис
Для хлопчаків від 7 років відмінним подарунком стане конструктор LEGO Technic Зелений гоночний автомобіль (42072), що складається з 135 деталей. Він виготовлений з міцного пластику, який відповідає європейським стандартам якості і безпеки, не токсичний і не викличе алергічних реакцій. Завдяки докладної інструкції дитина швидко збере крутий гоночний болід, який безсумнівно виграє все кубки. При цьому розвивається посидючість, дрібна моторика, логічне мислення і фантазія. Всі деталі набору сумісні з іншими іграми цієї серії, що дає можливість зібрати цілу колекцію або вдосконалити дану модель. З LEGO Technic Зелений гоночний автомобіль (42072) і вашою допомогою дитина навчиться розбиратися в конструкції автомобіля, а також дізнається для чого потрібні мотор, карбюратор і т. Д.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: грудень 2017 р.
Бренд: LEGO
Тип: Авто-конструктор
Серія: Lego Technic
Інтереси LEGO: автомобілі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 7,2 х 14,1 х 26,2
Кількість деталей: 135
Опис: А ти готовий до великих перегонів і гучним ударам? Тоді швидше збирай вражаючий гоночний болід і починай неймовірні змагання! Функціональний автомобіль може самостійно пересуватися, завдяки вбудованому мотору і широким колесам на протектора. Модель виходить зручних розмірів для дитячої руки, підходить дитині віком від семи років. Набір вміщує 135 барвистих елементів, які виконані з міцного і безпечного пластика, витримує активну експлуатацію і багаторазове збирання. Автомобіль виходить яскравим і реалістичним, всі деталі ретельно промальовані і деталізовані.
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/ru-ru/product/whack-42072
Характеристики LEGO Technic Зеленый гоночный автомобиль (42072) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори